lördag 23 januari 2010

Solsken!

Ibland behövs det så lite, så lite för att förvandla en lördag till en lyx-dag! I dag verkar vara en sådan dag! Jag fick vakna av mig själv halv 9! (Alla med bebisar hemma vet hur sällan det händer) för min snälla man hade gått upp med vår morgonpigga dotter. EN lååång frukost med färska frallor från Börjes och en dusch på det! Som en ny människa. Resten av dagen går också i lyxens tecken, för kl 4 ska jag och en kompis träffas på Harrys, äta smarrig middag, skvallra om allt och inget och sen gå och titta på Avatar. När vi kommer hem hoppas vi att männen, som ska tillbringa kvällen tillsammans, har lyckats få småbebisarna att somna så vi kan fortsätta vår lyxkväll i soffan med ett glas vin för dom o-gravida och en stor kopp te för dom gravida :D
Alla småbarnsmammor borde få en lördag i lyxens tecken, för sen när veckan drar igång igen så har man tusen gånger mer energi till att vara den bästa mamman i hela världen!

Solsken ute och solsken inne!

1 kommentar:

  1. Det är verkligen energi för själen att få sitta och prata om allt och inget utan att bli avbrutna. Man blir bra på att njuta av varje sådant tillfälle som småbarnsförälder.

    Kram Linda

    SvaraRadera