fredag 12 mars 2010

UNDERBART!

I dag är det julafton! Julafton för oss som ÄLSKAR melodifestivalen!!!! Kritikerna har fel- årets startfält är ju hur bra som helst! Har spenderat morgonen med youtube och en låtsasmikrofon. Det är ju som den gottaste godispåsen att rocka loss till alla musikaliska karameller. Och så svårt att ha en favorit... Ola är ju snygg, låten bra, men Eric...oj, oj, sexig man dränkt i vatten och låten både svängig och sätter sig direkt. Men å andra sidan gillar jag det där oskuldsfulla i Timoteij, det där ursvenska, eller Salem och hans härliga textrader... Så jag är helt säker på att en bra låt kommer vinna (om nu inte Pernilla står som segrare iofs) men vinner rätt låt??? Nej, nej, rätt låt är redan utslagen- Kalle och hans Orsa spelmän. Så UNDERBART att lyssna på låten på repeat och riktigt kunna känna doften av midsommarbröllop i Dalarna, spelmän och näcken som lockar i bäcken. Men det är klart, om nu Willy ska gå och vinna Let´s dance så kan ju inte "gubbarna" ta över helt ;)
Hur som helst, spännande blir det i alla fall. Vi laddar med hemmagjorda hamburgare, popcorn och låtsasmikrofoner. Må bästa man/kvinna vinna..men Kalle, jag saknar dig!

1 kommentar:

  1. Åh, jag älskade också den låten av precis samma anledning som du. En känsla av sommarvindar, böljande klänningar och gräsdoft... Men tills de dagarna stundar så får vi njuta av dagar som denna, med eller utan Melodifestival.

    Miss you!

    SvaraRadera